Locaties

Uw advertentie verdient de aandacht van ons netwerk.

E-Billie is voornemens strategische plaatsen en het centrum van Zaandam en Landsmeer te voorzien van LED stoepborden. Hierdoor bent u verzekerd van passanten, op elke dag van de week. Ondanks dat het aantal passanten hoger ligt in het weekend, verhoogt E-Billie de prijs niet. Wij hanteren en standaard prijs voor 1 volle week voor een advertentie plek. Hierdoor bent u verzekerd van een advertentie plek in het druk bezochte stadscentrum van Zaandam of het centrum van Landsmeer.


Onze locaties

Het centrum van Landsmeer

Midden in Landsmeer vinden we een druk bezocht centrum. Diverse grote supermarkten, kleinere ondernemingen, en een wekelijkse markt. Het centrum trekt veel dagelijkse passanten, waardoor uw advertentie in potentie door veel passanten gezien kan worden. Door de hogere attentiewaarde van ons LED stoepbord, krijgt uw advertentie de aandacht die het verdient.

In Landsmeer komen onze LED stoepborden in het centrum van Landsmeer. Dit is een druk bezocht centrum waardoor onze LED stoepborden veel passanten hebben. Zo komen wij te staan langs een drukke weg die toegang geeft tot het centrum. De ideale plek met veel wandelende, fietsende, en auto passanten.

Een prototype van ons algemene LED stoepbord

De Gedempte Gracht in Zaandam

In het centrum van Zaandam, op de Gedempte Gracht, willen wij onze LED stoepborden plaatsen. Dit is misschien wel de belangrijkste straat in Zaandam omdat hier al het winkelend publiek komt. LED stoepborden trekken meer aandacht, en de 170.000+ passanten worden dan ook meer aangetrokken tot onze LED stoepborden als we dat vergelijken met de analoge papieren borden.

Walk by Dairy Free Design from the Noun Project

170.000+ passanten

Onze LED Stoepborden in Zaandam komen midden in het stadscentrum. Hierbij bent u verzekerd van 170.000+ passanten1 die aan het winkelen zijn. Uw relevante advertentie valt hierdoor op bij winkelende passanten. Wat wilt u nog meer? De cijfers zijn door een onafhankelijke partij onderzocht2.

Een prototype van ons LED stoepbord.
Scroll to top