Onze LED stoepborden

LED stoepborden

Papieren reclame stoepborden trekken minder aandacht. E-Billie focust zich echt op een andere markt, de LED stoepborden. In samenwerking met onze leverancier hebben wij een uniek bord gemaakt welke we in Zaandam willen plaatsen. Op het moment van schrijven staan er in Zaandam alleen nog maar “ouderwetse” papieren borden welke niet de aandacht trekken die uw advertentie verdient. E-Billie zorgt ervoor dat uw advertentie wel de verdiende aandacht krijgt.

Hier is een prototype van ons LED stoepbord te zien. De uiteindelijke versie van ons bord zal iets anders zijn, maar in grote lijnen is dit het bord zoals wij voornemers zijn het te plaatsen in het Zaanse centrum.

Door onze simpele en eigen software kunnen we de advertentie ruimte gemakkelijk aanpassen, opnieuw invullen, of opnieuw instellen. Mocht u bijvoorbeeld een aanbieding in ons netwerk plaatsen en deze aanbieding is uitverkocht? Bij E-Billie betekent dat niet dat uw gekochte reclametijd verloren gaat. Wij passen de advertentie graag aan naar een nieuwe aanbieding zodat uw reclame weer relevant is.

Prototype van ons LED stoepbord
Onze LED stoepborden
Scroll to top