Over ons

E-Billie is opgericht in 2020 door Clint en Robin. Reclame is eigenlijk overal en altijd, maar het hoeft niet vervelend te zijn. Advertenties op een website, advertenties op de radio, advertenties tussen uw favoriete programma op TV. Ondanks dat er al veel reclame wordt gemaakt, zijn er nog steeds veel mogelijkheden om reclame te maken zonder dat het vervelend wordt. Ook hebben wij gezien dat reclame erg prijzig is. E-Billie maakt buitenreclame betaalbaar. Zo krijgen ook de kleine ondernemingen de kans om door veel passanten gezien te worden. Juist na Corona is het belangrijk dat ook de kleine ondernemingen zichtbaarheid krijgen. E-Billie is de buitenreclame specialist die uw bedrijf daarmee helpt.

Clint Reurslag

Algemeen Directeur
c.reurslag[@]e-billie.nl
+31 6 431 024 97

Clint werkt binnen E-Billie aan het uitbreiden van het aantal DOOH (Digital Out Of Home) locaties met nieuwe LED reclameborden. Hiervoor wordt er actief contact gezocht met gemeenten, wegbeheerders, vastgoed- en grondeigenaren om de beste plaatsen van Nederland te voorzien van LED reclameborden. Daarnaast houdt hij zich druk bezig met het uitbreiden van het aantal adverteerders. Wilt u meer weten? Neem gerust contact op met Clint.


Robin houdt zich binnen E-Billie bezig met de technologische ontwikkelingen op het gebied van buitenreclame. Hierdoor bent u, als klant, verzekerd van een plek in een technologisch vooruitstrevend netwerk van LED reclameborden. Naast de buitenreclame ontwikkelingen, houdt Robin zich ook bezig met het onderhouden van de website en is hij, als mede oprichter, verantwoordelijk voor het onderhouden van de relatie met de klant. Wilt u meer weten over de techniek die E-Billie gebruikt in zijn LED Stoepborden? Raadpleeg onze kennisbank, zit het antwoord daar niet tussen? Neem dan gerust contact op met Robin via onderstaande gegevens.

Robin Peijffers

Technisch Directeur
r.peijffers[@]e-billie.nl
+31 6 429 588 10

Scroll to top